1. AEG
  2. AEG LX7-2-ANIM.

AEG LX7-2-ANIM. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258579 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG LX7-2-ANIM. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG LX7-2-ANIM.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de AEG 900258579 stofzuiger

De AEG LX7-2-ANIM heeft een krachtige motor met een vermogen van 2000 watt. Naast een krachtige motor beschikt deze stofzuiger ook over een zuinig energielabel A. Zo ben je niet alleen zuinig met je geld, maar ook met je energieverbruik. Met de variabele zuigkrachtregeling kies je zelf de juiste zuigkracht voor elke vloer en stofsoort. Ook is de stofzuiger voorzien van een filtersysteem dat de stofdeeltjes in de lucht tegenhoudt, zodat je kunt genieten van een schone en gezonde leefomgeving. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een uitstekende zuigkracht, waardoor je je huis snel en effectief kunt schoonmaken. De AEG LX7-2-ANIM is ook heel eenvoudig te bedienen. De stofzuiger heeft een lange slangaansluiting en een uitstekende manuele bediening waarmee je de stofzuiger precies zo kunt positioneren zoals jij wilt.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn geld. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De draaiende borstels van de turboborstel verwijderen ook dierenharen moeiteloos.

Minpunten
  • Het legen van de stofbak is een vuil karwei, dus doe dit buiten of boven de vuilnisbak

    .

    Deze stofzuiger maakt met een geluidssterkte van 72 decibel relatief veel herrie.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258579 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258579 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG LX7-2-ANIM. weegt 5 kg.

De AEG LX7-2-ANIM. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.