1. Ecovacs
  2. Ecovacs Deebot T10 Turbo.

Ecovacs Deebot T10 Turbo. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Ecovacs 110-2116-0101 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Ecovacs Deebot T10 Turbo. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Ecovacs Deebot T10 Turbo.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

68 dB

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van de Ecovacs 110-2116-0101 stofzuiger

De Ecovacs Deebot T10 Turbo is ideaal voor iedereen die zijn of haar vloer op een eenvoudige manier wil dweilen en stofzuigen. De robot heeft een YIKO spraakassistent waardoor je de robot gemakkelijk kunt besturen. De ronddraaiende dweildoeken aan de onderkant zorgen ervoor dat hij net zo goed dweilt als je eigen dweilbeurt. Met de ingebouwde camera herkent hij obstakels en kan je ook je huisdieren in de gaten houden via de app. Nadat hij klaar is met dweilen en stofzuigen keert hij terug naar zijn oplaadstation waar het stofreservoir wordt geleegd en de dweildoeken schoon en droog gemaakt worden. De accu laad je binnen 6,5 uur op en met een volledig opgeladen accu kun je tot 2,5 uur gebruikmaken van de robotstofzuiger. Wanneer de accu leeg raakt, rijdt hij zelf naar het oplaadstation. Vervolgens maakt hij zijn klus verder af.

Pluspunten
  • Dankzij de ronddraaiende dweildoeken onder de robot krijg je het beste schoonmaakresultaat. Met de ingebouwde camera kun je je huisdier op je telefoon in de gaten houden als je niet thuis bent. Het leeg- en oplaadstation laat het stofreservoir leeglopen en maakt de dweil schoon en droog.

Minpunten
  • Het leegstation heeft een stof- en waterreservoir dat je soms moet ledigen of vullen met water.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs 110-2116-0101 stofzuiger

Je kunt de Ecovacs 110-2116-0101 stofzuiger gebruiken voor

De Ecovacs Deebot T10 Turbo. weegt 4,3 kg.

De Ecovacs Deebot T10 Turbo. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Ecovacs Deebot T10 Turbo. stofzuiger is geschikt voor .