1. black decker
  2. BLACK+DECKER NVC115WA-QW.

BLACK+DECKER NVC115WA-QW. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER NVC115WA-QW stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER NVC115WA-QW. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties BLACK+DECKER NVC115WA-QW.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,385 l

Maximaal geluidsniveau

58 dB

Gewicht

0,54 kg

Omschrijving van de BLACK+DECKER NVC115WA-QW stofzuiger

Met de BLACK+DECKER NVC115WA-QW ben je helemaal klaar met het stofzuigen van groot en klein vuil zoals havervlokken. Met de kierenzuigmond kun je zelfs lastig bereikbare plekken zuigen. Dit is erg handig omdat je niet hoeft te bukken om alles schoon te maken. Het opvangreservoir is doorzichtig en daardoor kun je direct zien wanneer het tijd is om het vuil te verwijderen. Met een druk op de knop kan je het vuil makkelijk ledigen dankzij het Quick Release-systeem, waardoor je geen vuil aan hoeft te raken. De kruimeldief is draadloos en heeft een accuduur van 11 minuten. Hierdoor kun je ongestoord je klus afmaken. Heb je het karwei gedaan? Dan kun je de kruimeldief netjes opbergen in de wand- en tafellader. Zo heb je een overzichtelijk geheel.

Pluspunten
  • Met de kierenzuigmond pak je ook de moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk aan. Met het meegeleverde oplaadstation berg je jouw kruimeldief netjes en overzichtelijk op. Dankzij het geluidsniveau van 58 decibel is deze kruimeldief stiller dan de meeste andere kruimeldieven.

Minpunten
  • De accu volledig opladen duurt 10 uur, wat relatief lang is. De kruimeldief is niet geschikt voor het opzuigen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER NVC115WA-QW stofzuiger

Je kunt de BLACK+DECKER NVC115WA-QW stofzuiger gebruiken voor

De BLACK+DECKER NVC115WA-QW. weegt 0,54 kg.

De BLACK+DECKER NVC115WA-QW. heeft een 0,385 l opvangbak.

De BLACK+DECKER NVC115WA-QW. stofzuiger is geschikt voor .