1. Samsung
  2. Samsung Jet 70 Turbo.

Samsung Jet 70 Turbo. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS15T7031R1/EN stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Jet 70 Turbo. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Jet 70 Turbo.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,8 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

2,63 kg

Omschrijving van de Samsung VS15T7031R1/EN stofzuiger

De Samsung Jet 70 Turbo is een krachtig apparaat dat je met gemak omzet in een kruimelzuiger. De kierenzuigmond en zachte afstofborstel zorgen ervoor dat je zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken kunt stofzuigen. Denk hierbij aan glazen oppervlakken of hoogglans meubels. Ook ontvang je een combiborstel waarmee je van dierenharen en vuil af komt. De borstels komen diep in de stofvezels, waardoor je zeker weet dat je geen vuil achterlaat. Met de Jet 70 Turbo heb je een accuduur van 40 minuten. Als je een extra accu aanschaft, kun je deze verdubbelen. Verder is het handige display een uitkomst. Je kunt hier alle informatie met betrekking tot het stofzuigen aflezen. Zo weet je precies wat je al gedaan hebt en hoe ver je nog te gaan hebt. Kortom, de Samsung Jet 70 Turbo is de perfecte steelstofzuiger voor iedereen die van een schoon huis houdt.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en tapijt dankzij de draaiende borstels. Veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk loskoppelt van de steel. Dankzij de multi-cycloon behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht als de stofbak volraakt.

Minpunten
  • Je krijgt er geen parketborstel bij, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. => Er wordt geen parketborstel bijgeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire kopen. => De stofzuiger heeft een dweilstand, maar hiervoor heb je een extra accessoire nodig.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS15T7031R1/EN stofzuiger

Je kunt de Samsung VS15T7031R1/EN stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Jet 70 Turbo. weegt 2,63 kg.

De Samsung Jet 70 Turbo. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.