1. Dyson
 2. Dyson V12 Detect Slim Absolute.

Dyson V12 Detect Slim Absolute. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394167-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V12 Detect Slim Absolute. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,35 l

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van de Dyson 394167-01 stofzuiger

De Dyson V12 Detect Slim Absolute is dé ideale stofzuiger voor kwetsbare vloeren. Met de speciale zachte parketborstel veroorzaak je geen krassen. De Piëzo sensor laat je precies zien wat je precies stofzuigt, waardoor je niet over dezelfde plek meerdere keren hoeft te stofzuigen. De anti-klittechnologie en schroefvormige klitvrije borstel zorgen ervoor dat dierlijke haren makkelijk en snel verwijderd worden. De vernieuwde stofzuiger heeft een betere vorm waardoor haar en vuil minder snel vastloopt. Met de steelstofzuiger heb je gemiddeld 60 minuten looptijd op de laagste stand en weegt hij 2,4 kilogram. Het lcd scherm geeft je handige informatie zoals de resterende accuduur. Daarnaast begeleidt de stofzuiger je bij het onderhoud als dit nodig is. Let op: het V12 model heeft geen schuifje meer om de lichtstraal aan- of uit te zetten. Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute stofzuig je kwetsbare vloeren op een efficiënte en effectieve manier.

Pluspunten
 • De krachtige V12-motor zorgt ervoor dat er 60 minuten achter elkaar gestofzuigd kan worden, op de laagste stand

  .

  Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond

  .

  De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes die je met het blote oog niet kunt zien, zichtbaar, zodat je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
 • De turbomodus verbruikt zeer veel energie van de batterij, als je deze optie inschakelt, gaat de batterij maar 5 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394167-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 394167-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V12 Detect Slim Absolute. weegt 2,4 kg.

De Dyson V12 Detect Slim Absolute. heeft een 0,35 l opvangbak.

De Dyson V12 Detect Slim Absolute. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.