1. Samsung
  2. Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station.

Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,8 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

2,74 kg

Omschrijving van de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger

De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station is een krachtige en veelzijdige steelstofzuiger waarmee je niet alleen je huis aan kant krijgt, maar ook het leeg- en oplaadstation hebt waarmee je het stofzuigerapparaat gemakkelijk kunt opbergen en opladen. Met een maximale zuigkracht van 200 W kun je alle kamers van je huis stofvrij maken, dankzij de meegeleverde parketborstel en accessoires. De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station heeft een zeer gebruiksvriendelijk leeg- en oplaadstation dat je stofzuiger gemakkelijk laadt en leegt. Je hebt geen last meer van stofwolken boven de prullenbak. Bovendien kun je je favoriete accessoires aanklikken, zodat je die altijd bij de hand hebt. Met de 60 minuten durende accuduur kan je de boven- en benedenverdieping stofzuigen zonder dat je de accu hoeft te vervangen. Kortom: de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station is een krachtige en veelzijdige steelstofzuiger die je gezin een stofvrije leefomgeving geeft.

Pluspunten
  • Je legt het stofreservoir hygiënisch leeg zonder stofwolk in het station. Je laadt de stofzuiger op in het station waar je ook je accessoires opslaat. Je beschermt je parketvloer tegen krassen met de zachte parketborstel.

Minpunten
  • Je ontvangt geen combiborstel om tapijt mee te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger

Je kunt de Samsung VCA-SAE903/WA stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. weegt 2,74 kg.

De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. heeft een 0,8 l opvangbak.

De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.