1. iRobot
 2. iRobot Roomba i5+ (i5654).

iRobot Roomba i5+ (i5654). stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot i565440 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba i5+ (i5654). en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba i5+ (i5654).

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

58 dB

Gewicht

3,18 kg

Omschrijving van de iRobot i565440 stofzuiger

Met de iRobot Roomba i5654 krijg je een slimme robotstofzuiger die je huishoudelijk werk sterk vereenvoudigt. Hij navigeert zelf door je huis, om zo alle kamers te leren kennen. Vervolgens kun je de robot besturen met de app of via een spraakassistent, zoals Google Assistant of Alexa. De iRobot Roomba i5654 is geschikt voor harde, lichte en donkere vloeren en voor hoog- en laagpolig tapijt. Zodra hij klaar is met stofzuigen, keert hij automatisch terug naar zijn station en leegt hij zichzelf in het vuilstation met stofzak. Met het anti-allergeensysteem blijven alle allergenen binnen de perken. Ook tijdens het legen van de robot. De robot heeft een looptijd van 1 uur en 15 minuten en als hij leeg is keert hij zelf terug naar zijn oplaadstation. Na 3 uur opladen is hij weer helemaal klaar voor gebruik. Als hij nog bezig was met stofzuigen, pakt hij zijn werk gewoon weer verder op. Met de iRobot Roomba i5654 wordt stofzuigen makkelijker dan ooit.

Pluspunten
 • De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat de robot geen delen overslaat.-> De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat de robot geen onderdelen over het hoofd ziet

  .

  Je bestuurt deze robot gemakkelijk via je mobiele telefoon.-> Je kunt deze robot gemakkelijk besturen met behulp van je mobiele telefoon

  .

  De anti-allergiefilter maakt de robot zeer geschikt voor mensen met stofallergie.->Met behulp van het anti-allergiefilter is de robot zeer geschikt voor mensen met stofallergieën.

Minpunten
 • Deze robot heeft geen dweilfunctie

  .

  Deze robot heeft geen automatische turbostand.

Veelgestelde vragen over de iRobot i565440 stofzuiger

Je kunt de iRobot i565440 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba i5+ (i5654). weegt 3,18 kg.

De iRobot Roomba i5+ (i5654). heeft een 0,4 l opvangbak.

De iRobot Roomba i5+ (i5654). stofzuiger is geschikt voor .