1. Dyson
  2. Dyson V11 Absolute.

Dyson V11 Absolute. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 419650-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V11 Absolute. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V11 Absolute.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

87 dB

Gewicht

3 kg

Omschrijving van de Dyson 419650-01 stofzuiger

Met de Dyson V11 Absolute stofzuig je je huis met alle bewegingsvrijheid. De krachtige motor zorgt ervoor dat je elke vloertype perfect schoon krijgt. Je kunt ook met de meegeleverde accessoires de moeilijk bereikbare plekken van je huis schoonmaken. De mini turboborstel is bijvoorbeeld een uitkomst bij het verwijderen van stof en dierenharen van beklede meubels en autobekleding. Je klikt de borstel eenvoudig op het handvat met motor. Ook de zachte afstofborstel is gemakkelijk aan de steel te bevestigen. Hiermee verwijder je gemakkelijk stof langs je plafond en spinnenwebben. De steelstofzuiger heeft een looptijd van 60 minuten, waarna deze na 4,5 uur weer volledig opgeladen is en klaar voor gebruik. Geniet van perfecte stofzuigresultaten met de Dyson V11 Absolute!

Pluspunten
  • De krachtige V11 motor zorgt voor 60 minuten onafgebroken stofzuigen, in de laagste stand. Dankzij de anti-klittechnologie komen er geen haren vast te zitten in de zuigmond. Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de ronddraaiende borstelharen in de zuigmond.

Minpunten
  • De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt duurt de accu slechts 5 minuten

    .

    Met een gewicht van 3kg is de stofzuiger relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Dyson 419650-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 419650-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V11 Absolute. weegt 3 kg.

De Dyson V11 Absolute. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.