1. Ecovacs
 2. Ecovacs Deebot U2 Pro.

Ecovacs Deebot U2 Pro. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Ecovacs DEEBOTU2PRO stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Ecovacs Deebot U2 Pro. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Ecovacs Deebot U2 Pro.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

66 dB

Gewicht

2,75 kg

Omschrijving van de Ecovacs DEEBOTU2PRO stofzuiger

De Ecovacs Deebot U2 Pro is de perfecte robotstofzuiger voor thuis. Met de meegeleverde huisdierset en geavanceerde anti-klit borstel zuigt hij zelfs dierenharen gemakkelijk op. De grote stofbak zorgt ervoor dat je de robotstofzuiger niet steeds hoeft te legen als je huisdier in de rui is. Ook heeft hij een dweilfunctie waarmee hij na het stofzuigen direct een vochtige doek over de vloer haalt. Met de app plan je de stofzuiger vooruit, zodat je er de rest van de week geen omkijken meer naar hebt. Je kunt de robotstofzuiger ook eenvoudig besturen met Google Home of Amazon Alexa. Mocht de accu na 150 minuten leeg zijn, dan keert de stofzuiger zelfstandig terug naar het oplaadstation. Kortom, de Ecovacs Deebot U2 Pro is een uiterst efficiënte en veelzijdige robotstofzuiger.

Pluspunten
 • Je bedient de robotstofzuiger eenvoudig via een app op je telefoon of via Amazon Alexa of Google Home

  .

  Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden

  .

  Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt.

Minpunten
 • De robot gaat niet heen en weer met de vochtige doek over vlekken, dus verwacht niet hetzelfde resultaat als met een dweil

  .

  Omdat de robotstofzuiger geen navigatiemethode bevat, bestaat de kans dat de robot delen overslaat of niet adequaat schoonmaakt.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs DEEBOTU2PRO stofzuiger

Je kunt de Ecovacs DEEBOTU2PRO stofzuiger gebruiken voor

De Ecovacs Deebot U2 Pro. weegt 2,75 kg.

De Ecovacs Deebot U2 Pro. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Ecovacs Deebot U2 Pro. stofzuiger is geschikt voor .