1. Miele
  2. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit.

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031670 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

77 dB

Gewicht

7,428 kg

Omschrijving van de Miele 12031670 stofzuiger

Met de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit heb je een stofzuiger die speciaal is ontworpen voor mensen met een allergie. De stofzuiger is uitgerust met een speciale filter die fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen tegenhoudt. Hierdoor is de uitblaaslucht altijd schoon en heb je minder last van irritatie aan de luchtwegen. Daarnaast is de stofzuigerstang uitgerust met een ergonomisch handvat waardoor je met minder moeite door de ruimte beweegt. Ook de combiborstel is bijzonder handig, want je zet deze zowel op harde vloeren als laagpolig tapijt. Bovendien heeft de stofzuiger een handige opslagplaats voor alle accessoires, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Kortom, een ideale stofzuiger voor mensen met een allergie.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt. Je stofzuigt lage pooltapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 73 decibel erg luid

    .

    U ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is om houten en andere harde, kwetsbare vloeren te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031670 stofzuiger

Je kunt de Miele 12031670 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. weegt 7,428 kg.

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. heeft een opvangbak.

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.