1. Samsung
  2. Samsung Bespoke Jet Misty White.

Samsung Bespoke Jet Misty White. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20A95843W/WA stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Bespoke Jet Misty White. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Bespoke Jet Misty White.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,5 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

18 kg

Omschrijving van de Samsung VS20A95843W/WA stofzuiger

De Samsung Bespoke Jet Misty White is een innovatief stofzuigsysteem dat zorgt voor een schoner en gezonder huis. Met de steelstofzuiger kun je alle lastige hoeken en moeilijk bereikbare plekken in je huis stofzuigen. Met de meegeleverde accessoires kun je gemakkelijk je trap, beklede meubels en auto stofzuigen. De kierenzuiger en gemotoriseerde mini turboborstel helpen je om dierenharen, stof en kruimels gemakkelijk te verwijderen. Het stofzuigsysteem heeft ook een handig oplaad- en afzuigstation. Je gebruikt dit om het stofreservoir te legen, waardoor je het stofzuigen een stukje makkelijker maakt. Het afzuigstation legt het stof in een stofzuigerzak, zodat je gemakkelijk het huis schoonhoudt. Je kunt dit station ook gebruiken om de steelstofzuiger op te laden. Na ongeveer 3,5 uur is de stofzuiger weer helemaal opgeladen en klaar voor het volgende schoonmaakrondje.

Pluspunten
  • Je ontvangt een automatisch oplaad- en leegstation in één dat veel werk uit handen neemt. Je stofzuigt alle vloertypes en verwijdert dierenharen makkelijk dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimeldief, die je makkelijk loskoppelt van de steel.

Minpunten
  • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak; deze moet om de paar maanden geleegd worden.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20A95843W/WA stofzuiger

Je kunt de Samsung VS20A95843W/WA stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Bespoke Jet Misty White. weegt 18 kg.

De Samsung Bespoke Jet Misty White. heeft een 0,5 l opvangbak.

De Samsung Bespoke Jet Misty White. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.