1. Bosch
 2. Bosch BGC21X300.

Bosch BGC21X300. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGC21X300 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGC21X300. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch BGC21X300.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

76 dB

Gewicht

4,7 kg

Omschrijving van de Bosch BGC21X300 stofzuiger

De Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 stofzuiger is een krachtig apparaat dat geschikt is voor al uw stofzuigwerkzaamheden in huis. Met deze stofzuiger kun je harde vloeren, laminaat, lage-pool tapijten en meer stofzuigen. Het bijzondere van deze stofzuiger is de combiborstel die je kunt gebruiken om de stofzuiger aan te passen aan het type vloer. Zo heb je geen last van vacuümtrek als je van vloertype wisselt. Daarnaast komt deze stofzuiger met een combinatie accessoire bestaande uit een kieren- en meubelzuigmond, zodat je de bank, kieren en spleten gemakkelijk schoon kunt maken. De speciale clip die je aan de achterkant van de stofzuiger kunt bevestigen helpt je om de slang en stang netjes op te bergen. Met de Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 kun je dus je huis grondig schoonmaken, zonder dat je voor elke vloertype een andere stofzuiger nodig hebt. Met de combiborstel en de accessoire kun je alle soorten oppervlakken schoonmaken. Daarnaast kun je je stofzuiger makkelijk opbergen met de speciale clip, zodat je stofzuiger overal mee naartoe kan.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  Je gebruikt de stofzuiger voor meer dan alleen het stofzuigen van de vloer dankzij het meegeleverde 2-in-1 combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel en kierenzuigmond

  .

  Je bergt de stofzuiger gemakkelijk op dankzij de opbergklem voor de slang

  .

  Je stofzuigt lage-pool tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  Je gebruikt de stofzuiger voor meer dan alleen het stofzuigen van de vloer dankzij het meegeleverde 2-in-1 combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel en kierenzuigmond

  .

  Je bergt de stofzuiger gemakkelijk op dankzij de opbergklem voor de slang.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel, wat maakt dat de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen.Met een gewicht van 4,7 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, wat het lastig maakt om deze de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGC21X300 stofzuiger

Je kunt de Bosch BGC21X300 stofzuiger gebruiken voor

De Bosch BGC21X300. weegt 4,7 kg.

De Bosch BGC21X300. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.