1. Bosch
  2. Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCS82BL24 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

76 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Bosch BCS82BL24 stofzuiger

Met de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 stofzuig je zonder problemen je hele huis. De stofzuiger is voorzien van een extra accu en snellader, waardoor je de accu in slechts 55 minuten kunt opladen. Hiermee kun je in de laagste stand 55 tot 65 minuten stof en vuil opzuigen. Ook het opruimen van kleine ruimtes is geen probleem, dankzij de flexibele kierenzuigmond. Voor het stofvrij maken van meubels is er een 2-in-1 accessoire. In het donker vind je ook al het vuil, dankzij de led verlichting in de zuigmond. Na gebruik kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de wandhouder. Zo kun je de stofzuiger overal makkelijk opbergen. De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 is een ideale stofzuiger voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Dankzij de extra accu heeft een stofzuiger een lange gebruiksduur van 130 minuten. Op het scherm kun je relevante informatie lezen, zoals de accuduur. De ledverlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluid van 76 decibel. Je ontvangt geen mini turboborstel om dierenharen van je meubels te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCS82BL24 stofzuiger

Je kunt de Bosch BCS82BL24 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. weegt 3,2 kg.

De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.