1. Dyson
 2. Dyson V15 Detect Absolute.

Dyson V15 Detect Absolute. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394451-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V15 Detect Absolute. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V15 Detect Absolute.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

75 dB

Gewicht

3,1 kg

Omschrijving van de Dyson 394451-01 stofzuiger

De Dyson V15 Detect Absolute steelstofzuiger maakt het stofzuigen eenvoudig en effectief. Met de accu heb je een looptijd van een uur en via het LCD scherm kun je de staat van de batterij en filter zien. Het apparaat is voorzien van een slimme gemotoriseerde zuigmond die de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid stof en het vloertype. Met de Piëzo sensor kun je precies zien wat je opzuigt waardoor je niet meer onnodig over dezelfde plek zuigt. De anti-klittechnologie zorgt ervoor dat je nooit meer haren uit je stofzuiger hoeft te knippen. De parketborstel heeft een groene lichtstraal waardoor alle stofdeeltjes goed zichtbaar zijn. De Dyson V15 Detect Absolute steelstofzuiger is na 4,5 uur weer volledig opgeladen en klaar om de volgende ronde stof te verzamelen. Deze stofzuiger maakt het leven makkelijker en stofzuigen een stuk aangenamer.

Pluspunten
 • De gemotoriseerde combizuigmond past de zuigkracht automatisch aan aan het vloertype voor een constante, hoge zuigkracht

  .

  Via het LCD-scherm ontvang je direct informatie over de zuigstand, de resterende accuduur, de vuilopname en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies

  .

  De groene lichtstraal van de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die je met het blote oog niet kan zien, waardoor je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 75 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394451-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 394451-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V15 Detect Absolute. weegt 3,1 kg.

De Dyson V15 Detect Absolute. heeft een 0,76 l opvangbak.

De Dyson V15 Detect Absolute. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.