1. Dyson
 2. Dyson V10 Origin.

Dyson V10 Origin. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394464-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V10 Origin. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V10 Origin.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

87 dB

Gewicht

2,67 kg

Omschrijving van de Dyson 394464-01 stofzuiger

Met de Dyson V10 Origin stofzuig je moeiteloos je huis. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen zuigkracht, waardoor je stofzuigt naar je wens. Deze stofzuiger weegt maar 2,7 kilo, waardoor je 'm gemakkelijk de trap op of af kunt dragen. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van anti-klittechnologie, waardoor haren niet vast komen te zitten in de zuigmond. Ook kun je eenvoudig de meegeleverde accessoires op het gemotoriseerde handvat klikken. Zo gebruik je de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels stofvrij te maken. Daarnaast is er een kierenzuigmond aanwezig, waarmee je gemakkelijk kruimels tussen de bank of langs de plinten kunt opzuigen. De stofzuiger is binnen 3,5 uur weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met de Dyson V10 Origin is stofzuigen nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen zuigkracht voor het beste resultaat, waarna je gemakkelijk de meegeleverde accessoires klikt op het gemotoriseerde handvat. De stofzuiger heeft een gewicht van maar 2,7 kilo, waardoor je deze moeiteloos de trap op of af kunt dragen. Bovendien bevat de stofzuiger anti-klittechnologie, waardoor haren niet aan de zuigmond blijven plakken. Daarnaast heb je de zachte afstofborstel en de kierenzuigmond om gemakkelijk kruimels tussen de bank of langs de plinten op te zuigen. Binnen 3,5 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen.

Pluspunten
 • De krachtige V10-motor zorgt voor 60 minuten onafgebroken stofzuigen op de laagste stand

  .

  Dankzij het licht gewicht van 2,7 kilogram is het gemakkelijk om 'm de trap op en af te tillen

  .

  De zachte afstofborstel maakt deze stofzuiger veelzijdig als kruimeldief.

Minpunten
 • De turbostand vraagt veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt duurt de accu slechts 5 minuten. Je ontvangt geen zachte parketborstel, waardoor deze stofzuiger minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt duurt de accu slechts 5 minuten. Je ontvangt geen zachte parketborstel, waardoor deze stofzuiger minder geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394464-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 394464-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Dyson V10 Origin. weegt 2,67 kg.

De Dyson V10 Origin. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.