1. Bosch
 2. Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2.

Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGLS4HYG2 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Bosch BGLS4HYG2 stofzuiger

Met de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 geniet je van een gezonde en schone omgeving. Deze stofzuiger is uitgerust met een HEPA 15 filter. Hierdoor worden 99,995% van alle stofdeeltjes gefilterd. Dit maakt de stofzuiger geschikt voor mensen met allergieën. Het handvat is een makkelijke manier om de stofzuiger te bedienen. Je stelt de zuigkracht in of zet de stofzuiger aan. Met de stofzuiger ontvang je een combiborstel en een parketborstel. De combiborstel is geschikt voor het stofzuigen van zowel harde als zachte vloeren. De parketborstel is speciaal gemaakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren zoals laminaat. Om schade te voorkomen is de borstel afgewerkt met zacht materiaal. Je hoeft tijdens het stofzuigen niet vaak van stopcontact te wisselen, dit is te danken aan de lange snoer van 8 meter. De stofzuiger beschikt over een parkeerfunctie waardoor je hem netjes opbergt. Met de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 geniet je van een gezonde en schone leefomgeving. De HEPA 15 filter zorgt ervoor dat de lucht schoon is, terwijl de combiborstel en parketborstel je kwetsbare vloeren zachtjes reinigt. De lange snoer van 8 meter en de parkeerfunctie zorgen ervoor dat je gemakkelijk stofzuigt, zonder vaak van stopcontact te wisselen.

Pluspunten
 • De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 15 filter

  .

  De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen

  .

  Dankzij het lange snoer heb je een actieradius van 10 meter, waardoor je niet vaak van het stopcontact hoeft te wisselen.

Minpunten
 • Je ontvangt geen turboborstel waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Er is ook geen mogelijkheid om de accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGLS4HYG2 stofzuiger

Je kunt de Bosch BGLS4HYG2 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. weegt 6 kg.

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. heeft een opvangbak.

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.