1. AEG
  2. AEG VX82-1-ECO.

AEG VX82-1-ECO. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258589 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG VX82-1-ECO. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG VX82-1-ECO.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

57 dB

Gewicht

7,31 kg

Omschrijving van de AEG 900258589 stofzuiger

De AEG VX82-1-ECO is een milieuvriendelijke stofzuiger die geschikt is voor alle soorten vloeren. Hij is gemaakt van 75% gerecycled plastic en heeft een speciale parketborstel die krassen op harde vloeren voorkomt. De SmartMode-technologie past de zuigkracht automatisch aan op het type vloer, waardoor je moeiteloos tussen harde vloeren en tapijt kunt schakelen. Je kunt ook kiezen voor het 3-in-1 opzetstuk, dat een meubelborstel, zachte afstofborstel en kierenzuigmond in één is. Zo kun je met een enkel opzetstuk je hele huis stofvrij maken, van de bank tot aan het glazen tafelblad.

Pluspunten
  • De meegeleverde parketborstel beschermt uw harde vloer tegen krassen. Met een geluidsniveau van 57 decibel is deze stofzuiger een stille apparatuur. Dankzij het lange snoer van 9 meter hoeft u niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Heeft geen mini turboborstel, waardoor het verwijderen van dierenharen op meubels moeilijker wordt

    .

    Deze stofzuiger heeft een gewicht van meer dan 7 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258589 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258589 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG VX82-1-ECO. weegt 7,31 kg.

De AEG VX82-1-ECO. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.