1. Samsung
 2. Samsung Bespoke Jet Midnight Blue.

Samsung Bespoke Jet Midnight Blue. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20A95973B/WA stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Samsung Bespoke Jet Midnight Blue.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen, Dweilen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,5 l

Maximaal geluidsniveau

86 dB

Gewicht

2,7 kg

Omschrijving van de Samsung VS20A95973B/WA stofzuiger

De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue is de perfecte oplossing voor al uw stofzuig- en schoonmaakbehoeften. Het unieke leeg- en laadstation helpt je om het stofreservoir snel en efficiënt leeg te maken. Je hebt een combiborstel voor harde vloeren, zoals tegels, en een mini turboborstel om beklede meubels en tapijt stofvrij te maken. Voor het schrobben van de vloer kun je de dweilborstel op de steel klikken en het waterreservoir vullen. De doeken maken een draaiende beweging, waardoor je gemakkelijk je vloer schoonmaakt. Met de extra accu stofzuig en dweil je ook je bovenverdieping. Kortom, de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue is een aanwinst in je schoonmaakarsenaal.

Pluspunten
 • Je ontvangt één apparaat waarmee je eenvoudig het opladen en het leeghalen van de stofzuiger uit handen neemt

  .

  Je verlengt de actietijd van de stofzuiger van 60 naar 120 minuten, dankzij de extra accu. Als je klaar bent met stofzuigen, verwijder je het vuil met behulp van de dweilborstel.

Minpunten
 • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak, deze hoef je maar eens in de paar maanden te legen

  .

  Er wordt geen parketborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20A95973B/WA stofzuiger

Je kunt de Samsung VS20A95973B/WA stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue. weegt 2,7 kg.

De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue. heeft een 0,5 l opvangbak.

De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen, Dweilen.