1. Dyson
 2. Dyson V10 Absolute.

Dyson V10 Absolute. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394115-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V10 Absolute. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V10 Absolute.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

87 dB

Gewicht

2,67 kg

Omschrijving van de Dyson 394115-01 stofzuiger

Met de Dyson V10 Absolute heb je een krachtige steelstofzuiger in huis. Dit apparaat is geschikt voor alle vloertypen en neemt ook kieren, plinten en meubels mee met de meegeleverde accessoires. De draadloze stofzuiger weegt slechts 2,6 kilogram en is daardoor eenvoudig te verplaatsen. De accu heeft een looptijd van ca. 60 minuten en is na 3,5 uur volledig opgeladen. Bij de Dyson V10 Absolute ontvang je een gewone zuigmond met anti-klittechnologie en een parketborstel voor je kwetsbare vloer. Met de meegeleverde turboborstel zuig je ook bekleding van je meubels of auto stofvrij. Ook als het gaat om moeilijk bereikbare plekken is er geen probleem, met het accessoire stofzuig je ook onder je meubels. Kortom, met de Dyson V10 Absolute stofzuig je je huis in recordtijd.

Pluspunten
 • De krachtige V10 motor zorgt voor 60 minuten onafgebroken stofzuigen, in de laagste stand

  .

  - De krachtige V10 motor zorgt voor 60 minuten ononderbroken stofzuigen, in de laagste stand. De parketborstel beschermt jouw houten vloeren tegen krassen

  .

  - De parketborstel beschermt uw houten vloeren tegen krassen. Dankzij de anti-klittechnologie komen er geen haren vast te zitten in de zuigmond

  .

  - Met dank aan de antiklit-technologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond.

Minpunten
 • De turbostand vereist erg veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt, duurt de levensduur van de accu slechts 5 minuten.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394115-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 394115-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V10 Absolute. weegt 2,67 kg.

De Dyson V10 Absolute. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.