1. iRobot
 2. iRobot Roomba Combo j7+.

iRobot Roomba Combo j7+. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot c755840 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba Combo j7+. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba Combo j7+.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

3,4 kg

Omschrijving van de iRobot c755840 stofzuiger

Met de iRobot Roomba Combo j7+ heb je een multifunctionele robotstofzuiger die je huis grondig schoonmaakt. De robot heeft vele handige functies waarmee hij elke dag het werk voor je doet. Zo is hij slim genoeg om de verschillende vloertypes te herkennen. Als hij bijna de grens tussen een tapijt en tegelvloer heeft bereikt, klapt hij de dweil in. Ook handig is dat de robotstofzuiger weet wanneer het stofreservoir vol is en dat hij het zelf leeg kan maken in het leegstation. Verder weet hij ook obstakels te ontwijken en maakt hij vieze plekken extra goed schoon. Je kunt de robotstofzuiger besturen door middel van het knopje bovenop, maar ook via de app of een spraakassistent zoals Alexa. Hier kun je ook instellen hoeveel water hij gebruikt tijdens het dweilen en of je de functie helemaal uit wilt zetten. Ook kun je instellen welke kamers je wilt dat de robot overslaat. Zo heb je een robotstofzuiger die precies doet waar je hem voor nodig hebt.

Pluspunten
 • De stofzuiger leegt zichzelf bij het oplaadstation, waardoor je de stofbak niet meer elke keer hoeft te legen

  .

  De robotstofzuiger stofzuigt en dweilt tegelijk en de dweil trekt zichzelf in als ze tapijt detecteert

  .

  Je bestuurt de robotstofzuiger via de app, de knop bovenop of via een spraakassistent.

Minpunten
 • De robotstofzuiger leegt de stofbak bij het laadstation, maar het goed schoonmaken moet je elke zoveel tijd nog steeds zelf doen.

Veelgestelde vragen over de iRobot c755840 stofzuiger

Je kunt de iRobot c755840 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba Combo j7+. weegt 3,4 kg.

De iRobot Roomba Combo j7+. heeft een 0,4 l opvangbak.

De iRobot Roomba Combo j7+. stofzuiger is geschikt voor .