1. Nilfisk
 2. Nilfisk GM80C.

Nilfisk GM80C. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 107418491 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk GM80C. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk GM80C.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

79 dB

Gewicht

5,5 kg

Omschrijving van de Nilfisk 107418491 stofzuiger

De Nilfisk GM80C is een stofzuiger met een extra grote stofopvang van 6 liter. Zo hoeft je de stofzak minder vaak te vervangen wat weer geld bespaart. Hij is ideaal voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combiborstel die je eenvoudig kunt omzetten naar het gewenste type. Daarnaast wordt de lucht die hij uitblaast schoon genoeg voor mensen met een stofallergie dankzij het speciale microfilter. Ondanks zijn grote formaat weegt hij 'slechts' 5 kilo. Dit is niet super licht, maar wel licht genoeg om de stofzuiger de trap op en af te dragen. Daarnaast krijg je bij de Nilfisk GM80C ook een zachte afstofborstel en flexibele kierenzuigmond. Hiermee kun je gemakkelijk zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken stofzuigen. Zo heb je nooit meer last van stoffige meubels of wandplanken. De Nilfisk GM80C is een uitstekend product voor iedereen die een betrouwbare stofzuiger wil met een grote stofopvang.

Pluspunten
 • De combiborstel is geschikt voor het stofzuigen van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt

  .

  Dankzij het lange snoer van 10 meter heeft u een actieradius van 12 meter, waardoor u niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen

  .

  De zachte afstofborstel gebruikt u voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
 • Geen turboborstel aanwezig, dus het schoonmaken van dierenharen en grove tapijten is moeilijker. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 79 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 107418491 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 107418491 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Nilfisk GM80C. weegt 5,5 kg.

De Nilfisk GM80C. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.