1. Nilfisk
  2. Nilfisk Select Allergy.

Nilfisk Select Allergy. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128390149 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk Select Allergy. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk Select Allergy.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

75 dB

Gewicht

6,4 kg

Omschrijving van de Nilfisk 128390149 stofzuiger

De Nilfisk Select Allergy stofzuiger met zak is een uitstekende keuze als je gevoelig bent voor stof. Hij is voorzien van een HEPA 14-fiter, waardoor 99,995% van alle stofdeeltjes wordt gefilterd. De uitblaaslucht is daardoor veel schoner. Daarnaast heeft de stofzuiger een combi- en parketborstel, waardoor hij ook geschikt is voor laagpolig tapijt en kwetsbare vloeren. Bovendien is de combiborstel om te schakelen, zodat je voorkomt dat 'ie vacuüm trekt. Met het display kun je de zuigkracht regelen en krijg je ook probleemmeldingen, zodat je precies weet wanneer je het filter moet schoonmaken. De Nilfisk Select Allergy stofzuiger met zak is uitgerust met meerdere kleine accessoires en twee ruime stofzuigerzakken van 3,2 liter. Zo heb je genoeg ruimte om al je stof op te vangen en ben je altijd voorbereid op het stofzuigen. Deze stofzuiger is dus ideaal als je stofallergieën hebt of als je op zoek bent naar een stofzuiger met extra veel capaciteit.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 14-filter is deze stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De hoofdborstels maken de stofzuiger geschikt voor zowel lage nap tapijt als alle soorten harde vloeren. Op het display kunt u relevante informatie aflezen, zoals wanneer het tijd is om het filter of de stofzuigerzak te vervangen.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128390149 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 128390149 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Nilfisk Select Allergy. weegt 6,4 kg.

De Nilfisk Select Allergy. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.