1. AEG
 2. AEG LX7-2-DB.

AEG LX7-2-DB. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258486 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG LX7-2-DB. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG LX7-2-DB.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de AEG 900258486 stofzuiger

De AEG LX7-2-DB is de perfecte stofzuiger voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de combiborstel kun je eenvoudig schakelen tussen de twee verschillende vloertypes. De stofbak heeft een inhoud van 1,4 liter, waardoor je gemakkelijk en snel de stofzuiger kunt legen als deze vol is. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een HEPA 13-filter, waardoor 99,95% van alle stofdeeltjes en allergenen gefilterd worden. Zo krijg je de schoonste lucht in je huis en hoef je niet bang te zijn dat het stof terug de kamer in waait. De AEG LX7-2-DB is zeker een stofzuiger waar je heel lang plezier van zult hebben.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  Je hebt geen stofzuigerzakken nodig, dus je bespaart kosten

  .

  Dankzij de vormgeving van het stofreservoir kun je 'm zonder stofwolken leegmaken.

Minpunten
 • Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 73 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258486 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258486 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG LX7-2-DB. weegt 5 kg.

De AEG LX7-2-DB. stofzuiger is geschikt voor .