1. Nilfisk
 2. Nilfisk Elite BMSU14P10A1.

Nilfisk Elite BMSU14P10A1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128350551 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk Elite BMSU14P10A1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk Elite BMSU14P10A1.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

7,2 kg

Omschrijving van de Nilfisk 128350551 stofzuiger

De Nilfisk Elite BMSU14P10A1 is een stofzuiger die geschikt is voor verschillende vloertypes. De combiborstel maakt het mogelijk om harde vloeren en laagpolig tapijt te stofzuigen. Daarnaast is er ook een parketborstel aanwezig voor houten en kwetsbare vloeren. Met het HEPA 14-filter worden allergieën geen probleem, het filter filterend namelijk tot 99,995% van alle stofdeeltjes uit de lucht. Met een opvangcapaciteit van 3,6 liter is de stofzuiger ook geschikt voor de grotere huishoudens. Door het display kun je de stofzuigerzak, filter en zuigkracht bekijken en wordt er aangegeven wanneer de stofzuigerzak aan vervanging toe is. Met een snoerlengte van 10 meter en actieradius van 13 meter wordt er weinig van stopcontact gewisseld tijdens het stofzuigen. De Nilfisk Elite BMSU14P10A1 wordt geleverd met 2 stofzuigerzakken.

Pluspunten
 • Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat en leest informatie af van het overzichtelijke display

  .

  → Je bedient deze stofzuiger gemakkelijk via het handvat en leest informatie af van het overzichtelijke display. De stofzuiger is dankzij het HEPA 14-filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  → De stofzuiger is dankzij het HEPA 14-filter uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. Dankzij het lange snoer van 10 meter heb je een actieradius van 13 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen

  .

  → Dankzij het lange snoer van 10 meter heb je een actieradius van 13 meter, zodat je niet vaak hoeft te wisselen van stopcontact.

Minpunten
 • Je krijgt geen turboborstel, dit maakt de stofzuiger minder geschikt voor dierenhaar en grof tapijt

  .

  Deze stofzuiger heeft een gewicht van bijna 7 kilo, wat het lastig maakt om de stofzuiger de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128350551 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 128350551 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Nilfisk Elite BMSU14P10A1. weegt 7,2 kg.

De Nilfisk Elite BMSU14P10A1. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.