1. Veripart
  2. Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSZ103 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

7,1 kg

Omschrijving van de Veripart VPSZ103 stofzuiger

De Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak is een krachtig apparaat. Het heeft een maximale zuigkracht van 400 Watt en een vermogen van 2100 Watt. Hiermee is het apparaat uitermate geschikt voor het stofzuigen van harde vloeren, zoals laminaat, hout en tegels. De meegeleverde parketborstel heeft lange borstelharen, waardoor de vloer niet beschadigt. Ook ontvang je een gemotoriseerde turboborstel voor het stofzuigen van tapijt. Deze heeft ronddraaiende borstelharen, waarmee je ook dierenharen makkelijk verwijdert. Daarnaast is er een meubel- en kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kun je de bank afzuigen, of moeilijk bereikbare plekken. De zuigkracht is namelijk regelbaar via het handvat. Daarnaast heeft de stofzuiger een oprolbare snoer van 9 meter. Zo kun je makkelijk bij elke hoek van je huis komen. De Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak is dus een krachtig apparaat, dat geschikt is voor verschillende vloeren en meubels.

Pluspunten
  • De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt

    .

    De kleine accessoires vind je onder de k.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 7 kilo.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSZ103 stofzuiger

Je kunt de Veripart VPSZ103 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. weegt 7,1 kg.

De Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. heeft een opvangbak.

De Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. stofzuiger is geschikt voor .