1. iRobot
 2. iRobot Roomba s9+.

iRobot Roomba s9+. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot s955840 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba s9+. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba s9+.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

1 l

Maximaal geluidsniveau

66 dB

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de iRobot s955840 stofzuiger

De iRobot Roomba s9+ is een slimme robotstofzuiger die je op meerdere manieren kunt bedienen. Je kunt de robotstofzuiger bedienen met je mobiele telefoon, maar ook met Alexa of Google Home. De slimme navigatiemethode maakt het mogelijk om je huis in kaart te brengen en ruimtes een naam te geven. Met een simpel commando weet de robot precies welke ruimte je bedoelt. De robotstofzuiger heeft een stofbak die bij het laadstation geleegd wordt in een stofzuigerzak. Dit in plaats van het kleine stofreservoir van de robotstofzuiger. De speciale vorm van de robotstofzuiger zorgt ervoor dat hij beter in hoekjes schoonmaakt. Het lage geluidsniveau en de korte oplaadtijd zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van deze huishoudhulp. Naast deze voordelen heeft de iRobot Roomba s9+ ook nog eens een goede zuigkracht. Met de iRobot Home-app kun je de robotstofzuiger bedienen en instellingen aanpassen.

Pluspunten
 • Door zijn unieke D-vorm komt de robot beter in de hoeken dan zijn ronde voorgangers

  .

  De robot loopt automatisch terug naar het laadstation om daar het stofreservoir te legen, waarbij het stof in een stofzuigerzak wordt gezogen

  .

  Je kunt de robot besturen via een app op je telefoon en via Amazon Alexa en Google Home.

Minpunten
 • Wanneer de robot zijn stofbak ledigt, maakt dat voor korte tijd een behoorlijk lawaai.

Veelgestelde vragen over de iRobot s955840 stofzuiger

Je kunt de iRobot s955840 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba s9+. weegt 2 kg.

De iRobot Roomba s9+. stofzuiger is geschikt voor .