1. AEG
 2. AEG VX4-1-OR.

AEG VX4-1-OR. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258250 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG VX4-1-OR. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG VX4-1-OR.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

80 dB

Gewicht

4,9 kg

Omschrijving van de AEG 900258250 stofzuiger

Met de AEG VX4-1-OR stofzuig je gemakkelijk alle harde vloeren en laagpolige tapijten. Daarnaast heeft de stofzuiger een handig opbergvak voor alle kleine accessoires die je nodig hebt tijdens het stofzuigen. Met een gewicht van 3,68 kilo is de stofzuiger gemakkelijk mee te nemen naar boven, of je kunt hem opbergen onderin een kledingkast. Dit betekent dat je hem ook als tweede stofzuiger kunt gebruiken om de bovenverdieping te stofzuigen. Door het smalle ontwerp kun je de stofzuiger ook gemakkelijker in kleine ruimtes gebruiken, bijvoorbeeld in de kinderkamer of bij de wasmachine. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een geïntegreerde filter waardoor stof en allergenen worden opgevangen, waardoor de luchtkwaliteit in huis verbeterd wordt.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 3,68 kilo kun je deze stofzuiger makkelijk de trap op en af dragen. De zachte afstofborstel kun je gebruiken met de zachte haren ook op kwetsbare meubels. Alle kleine accessoires heb je altijd bij de hand door het opbergvak onder de kap van de stofzuiger.

Minpunten
 • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 80 decibel veel lawaai

  .

  Het snoer is met 5 meter redelijk kort, dus je zal af en toe van stopcontact moeten wisselen

  .

  Het bevat geen parketborstel speciaal voor houten vloeren of turboborstel voor tapijten en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258250 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258250 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG VX4-1-OR. weegt 4,9 kg.

De AEG VX4-1-OR. stofzuiger is geschikt voor .