1. Veripart
 2. Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak.

Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSB101 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

6,5 kg

Omschrijving van de Veripart VPSB101 stofzuiger

De Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak is een uitstekende keuze als je een complete stofzuiger zoekt. Je ontvangt een combiborstel die geschikt is voor laagpolig tapijt en harde vloeren, maar ook een meubelzuigmond en kierenzuigmond. Zo maak je moeilijk bereikbare plekjes schoon en kan je je meubels afzuigen. Bovendien heeft de stofzuiger een HEPA 13-filter, waardoor 99,95% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Dit maakt de stofzuiger een prima keuze voor mensen met een stofallergie. Met de 7 meter lange snoer en een actieradius van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Daarnaast is het leegmaken van de stofbak gemakkelijk dankzij het kliksysteem. Kortom, de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak biedt alles wat je nodig hebt voor een grondige stofzuigbeurt.

Pluspunten
 • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn

  .

  De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De meubelzuigmond gebruik je voor meubels zoals je salontafel, bank of televisie.

Minpunten
 • Bezit geen turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder eenvoudig

  .

  Het HEPA-13 filter maakt de stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie, maar als je erg gevoelig bent raden we een HEPA-14 filter aan.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSB101 stofzuiger

Je kunt de Veripart VPSB101 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. weegt 6,5 kg.

De Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. heeft een opvangbak.

De Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. stofzuiger is geschikt voor .