1. black decker
  2. BLACK+DECKER PD1820L-QW.

BLACK+DECKER PD1820L-QW. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER PD1820L-QW stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER PD1820L-QW. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties BLACK+DECKER PD1820L-QW.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,56 l

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

1,47 kg

Omschrijving van de BLACK+DECKER PD1820L-QW stofzuiger

De BLACK+DECKER PD1820L-QW kruimeldief is een revolutionaire stofzuiger die voorzien is van Cyclonic Action. Hiermee heeft deze kruimeldief tot wel 40 procent meer zuigkracht dan reguliere kruimelzuigers. De Cyclonic Action zorgt ervoor dat stof en vuil weg worden gezogen van het filter en de zuigkracht blijft hoog. Met de 1,5 meter flexibele zuigslang en de lange kierenzuigmond kom je gemakkelijk bij de meest moeilijke plekken. Het ruime reservoir van 0,56 liter is eenvoudig te legen. Dit gebeurt door het zijdeurtje met één druk op de knop te openen en de inhoud komt zo gemakkelijk in de prullenbak. Het reservoir hoeft je niet met je handen aan te raken, waardoor de stofzuiger hygiënisch blijft. Heb je de stofzuiger gebruikt? Plaats de kruimeldief dan in het meegeleverde laadstation. Door een slimme oplaadtechnologie is hij binnen 4 uur volledig opgeladen.

Pluspunten
  • De Cyclonic Action verwijdert stof en vuil van het filter, waardoor de zuigkracht hoog blijft. De flexibele zuigslang van 1,5 meter maakt de moeilijkst bereikbare plaatsen toegankelijk. Door het kleine formaat en het meegeleverde laadstation kun je de stofzuiger netjes en overzichtelijk opbergen.

Minpunten
  • De kruimelzuiger maakt veel lawaai met een geluid van 72 decibel. De kruimeldief is niet geschikt voor het opzuigen van vochtig vuil.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER PD1820L-QW stofzuiger

Je kunt de BLACK+DECKER PD1820L-QW stofzuiger gebruiken voor

De BLACK+DECKER PD1820L-QW. weegt 1,47 kg.

De BLACK+DECKER PD1820L-QW. heeft een 0,56 l opvangbak.

De BLACK+DECKER PD1820L-QW. stofzuiger is geschikt voor .