1. Ecovacs
 2. Ecovacs Deebot OZMO T8.

Ecovacs Deebot OZMO T8. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Ecovacs DEEBOTOZMOT8 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Ecovacs Deebot OZMO T8. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Ecovacs Deebot OZMO T8.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,42 l

Maximaal geluidsniveau

66 dB

Gewicht

4,7 kg

Omschrijving van de Ecovacs DEEBOTOZMOT8 stofzuiger

De Ecovacs Deebot OZMO T8 is een slimme stofzuiger die door middel van intelligente navigatie zelfstandig te werk gaat. Met de app kun je de robotstofzuiger vooruit plannen en precies instellen waar `ie wel en niet mag komen. Voor hardnekkige vlekken op harde vloeren heeft de stofzuiger een turbo modus, waarmee de stofzuiger hardnekkige vlekken nog grondiger reinigt. Daarnaast heeft de robot ook een dweilfunctie, waardoor je in één klap de vloer stofzuigt en dweilt. Wanneer de accu na 175 minuten leeg is, rijdt de robot zelfstandig terug naar het oplaadstation. Met de Ecovacs Deebot OZMO T8 heb je dus geen omkijken meer naar het stofzuigen van je huis.

Pluspunten
 • Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt

  .

  Met behulp van lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij niets overslaat en obstakels kan vermijden. Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden

  .

  Wanneer de accu leeg is, rijdt de robotstofzuiger automatisch terug naar het oplaadstation. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt

  .

  Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek, als je wilt dat de robot ook een natte doek over de vloer haalt.

Minpunten
 • De robot gaat niet heen en weer met de vochtige doek over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs DEEBOTOZMOT8 stofzuiger

Je kunt de Ecovacs DEEBOTOZMOT8 stofzuiger gebruiken voor

De Ecovacs Deebot OZMO T8. weegt 4,7 kg.

De Ecovacs Deebot OZMO T8. heeft een 0,42 l opvangbak.

De Ecovacs Deebot OZMO T8. stofzuiger is geschikt voor .