1. Miele
  2. Miele Boost CX1 Cat & Dog.

Miele Boost CX1 Cat & Dog. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11602420 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Boost CX1 Cat & Dog. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Boost CX1 Cat & Dog.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

7,75 kg

Omschrijving van de Miele 11602420 stofzuiger

De Miele Boost CX1 Cat & Dog is de perfecte stofzuiger voor iedereen met een huishouden met harige viervoeters. Met de hoge zuigkracht en hardnekkige borstelharen van de turboborstel is het verwijderen van dierenharen een fluitje van een cent. Ook gebruik je de borstel voor het zuigen van hoogpolig tapijt. Heb je veel kruimels op de bank? Dan verwijder je deze eenvoudig met de meubelzuigmond. Voor het verwijderen van stof op zachte oppervlakken, zoals kleding, gebruik je de zachte afstofborstel. En voor het verwijderen van stof in moeilijk bereikbare plekken zoals in hoekjes en kieren, gebruik je de kierenzuigmond. De stofzuiger is verder voorzien van een variabele zuigkrachtregeling waarmee je de zuigkracht aanpast aan de stof die je wilt verwijderen. Daarnaast is de vloerzuigmond aanpasbaar, waardoor je deze op verschillende typen vloeren aanpast met je voet.

Pluspunten
  • Je stofzuigt alle soorten tapijt, niet-kwetsbare vloeren en verwijdert dierenharen gemakkelijk met de combi- en turboborstel. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie met de zachte afstofborstel af. Geen stofzuigerzakken, waardoor je op de lange termijn geld kunt besparen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft met een gewicht van 7,8 kilo relatief veel gewicht

    .

    Er wordt niet geleverd met een parketborstel, dus passen je bij het stofzuigen van je harde vloer.

Veelgestelde vragen over de Miele 11602420 stofzuiger

Je kunt de Miele 11602420 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Boost CX1 Cat & Dog. weegt 7,75 kg.

De Miele Boost CX1 Cat & Dog. heeft een opvangbak.

De Miele Boost CX1 Cat & Dog. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.