1. Ecovacs
  2. Ecovacs Deebot T10.

Ecovacs Deebot T10. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Ecovacs 110-2113-0101 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Ecovacs Deebot T10. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Ecovacs Deebot T10.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

68 dB

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van de Ecovacs 110-2113-0101 stofzuiger

De Ecovacs Deebot T10 is een veelzijdige robotstofzuiger die je makkelijk kan bedienen. Hij is uitgerust met een hoogwaardige camera waarmee je je huis in de gaten kunt houden als je niet thuis bent. Met de knop bovenop of de YIKO spraakassistent bestuur je de robot. Om stof en vuil op te zuigen heeft hij 2 borstels aan de zijkant en een zuigmond aan de onderkant. Wanneer je de robot ook wilt laten dweilen vul je het waterreservoir en bevestig je de dweildoek. Door de hindernisherkenning voorkom je dat de robot in de knoop komt met opladers die op de grond liggen. Tenslotte zorgt de systematische schoonmaakroute ervoor dat de robot geen delen over slaat. Met de Ecovacs Deebot T10 heb je een veelzijdige en betrouwbare robotstofzuiger in huis.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde camera kan je je huisdier opvolgen op je telefoon als je niet thuis bent. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot de vloer ook met een vochtige doek schoonmaakt. Je bestuurt de robotstofzuiger ook met de YIKO AI spraakgestuurde assistent.

Minpunten
  • Bij dit model krijg je geen lege station, dus je moet het stofreservoir zelf legen.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs 110-2113-0101 stofzuiger

Je kunt de Ecovacs 110-2113-0101 stofzuiger gebruiken voor

De Ecovacs Deebot T10. weegt 4,3 kg.

De Ecovacs Deebot T10. stofzuiger is geschikt voor .