1. Veripart
  2. Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSB103 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

7,1 kg

Omschrijving van de Veripart VPSB103 stofzuiger

Met de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak haal je een hoogwaardig apparaat in huis dat perfect geschikt is voor dierenharen. Je maakt hiermee je tapijt en meubels eenvoudig stofvrij en het HEPA 14-filter houdt 99,995% van alle stofdeeltjes tegen. Ideaal voor mensen met een stofallergie. Je hebt met de stofzuiger een combi- en parketborstel, zodat je alle type vloeren grondig schoon kunt maken. Voor de kleinere klusjes heb je de meubelzuigmond en kierenzuigmond tot je beschikking. Met deze mondstukken krijg je moeilijk bereikbare plekken zonder veel moeite schoon. Het 7 meter lange snoer biedt een actieradius van 9 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik en heeft een duurzame behuizing. Je hebt hiermee een krachtige en zuinige stofzuiger in huis die jouw huis weer grondig en gezond schoonmaakt.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus u bespaart kosten op de lange termijn. De stofzuiger is dankzij het HEPA 14-filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De parketborstel is speciaal ontworpen voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen. Deze stofzuiger weegt 7 kilo, dus het is niet zo gemakkelijk om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSB103 stofzuiger

Je kunt de Veripart VPSB103 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. weegt 7,1 kg.

De Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. heeft een opvangbak.

De Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. stofzuiger is geschikt voor .