1. overige
  2. Shark WV200EU.

Shark WV200EU. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Shark WV200EU stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Shark WV200EU. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Shark WV200EU.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,1 l

Maximaal geluidsniveau

80 dB

Gewicht

0,596 kg

Omschrijving van de Shark WV200EU stofzuiger

Met de SHARK WV200EU krijg je een krachtige kruimelzuiger in handige formaat. Het oplaadstation waarin je de accessoires opbergt, biedt een ruimtebesparende oplossing voor het opruimen van je huis. Met een gewicht van 600 gram is hij erg licht en je kunt er acht minuten mee uitzuigen. Bovendien krijg je twee praktische accessoires meegeleverd. Je kunt het combinatie accessoire gebruiken om spleten en kwetsbare oppervlakken leeg te zuigen. Met de mini turboborstel verwijder je gemakkelijk dierenharen of ander vast genesteld vuil uit tapijten, banken of trappen. Kortom, de SHARK WV200EU is de perfecte oplossing voor al je kruimelproblemen.

Pluspunten
  • Door de gemotoriseerde mini turboborstel voor dierenharen worden deze ook gemakkelijk opgezogen. De kruimelzuiger is met een gewicht van 600 gram een lichtgewicht. Met de zachte afstofborstel kun je kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv, stofvrij maken.

Minpunten
  • Deze kruimelzuiger heeft een geluidsniveau van 80 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Shark WV200EU stofzuiger

Je kunt de Shark WV200EU stofzuiger gebruiken voor

De Shark WV200EU. weegt 0,596 kg.

De Shark WV200EU. stofzuiger is geschikt voor .