1. Ecovacs
  2. Ecovacs Deebot N8 Pro+.

Ecovacs Deebot N8 Pro+. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Ecovacs DEEBOTN8PRO+ stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Ecovacs Deebot N8 Pro+. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Ecovacs Deebot N8 Pro+.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,42 l

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

3,6 kg

Omschrijving van de Ecovacs DEEBOTN8PRO+ stofzuiger

Met de Ecovacs Deebot N8 Pro+ neem je het stofzuigen en het legen van de stofzak uit handen. Met het automatische leegstation is het gemakkelijk om de robotstofzuiger te bedienen. Het is namelijk mogelijk om een schoonmaakschema in te stellen via de app. Zo hoef je weken, of zelfs maanden, niet meer om te kijken naar de robotstofzuiger of stofzuigen in het algemeen. Alleen eens in de zoveel tijd moet je de stofzak vervangen. De Ecovacs Deebot N8 Pro+ heeft een intelligente navigatiemethode die ervoor zorgt dat geen enkel deel wordt overgeslagen. Daarnaast heeft de robotstofzuiger ook een dweilfunctie waarmee hij gelijk een vochtige doek over de vloer haalt. Je ontvangt hierbij een wasbare dweil die je blijft gebruiken. Met de app bedien je de robotstofzuiger eenvoudig en je hoeft je nooit meer druk te maken over stofzuigen.

Pluspunten
  • De stofzuiger legt zichzelf leeg bij het laadstation, zodat jij de stofbak niet meer elke keer hoeft te legen. Vul het waterreservoir en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, waardoor hij niets overslaat en obstakels vermijdt.

Minpunten
  • De robot gaat met de vochtige doek niet heen en weer over vlekken, dus verwacht niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs DEEBOTN8PRO+ stofzuiger

Je kunt de Ecovacs DEEBOTN8PRO+ stofzuiger gebruiken voor

De Ecovacs Deebot N8 Pro+. weegt 3,6 kg.

De Ecovacs Deebot N8 Pro+. heeft een 0,42 l opvangbak.

De Ecovacs Deebot N8 Pro+. stofzuiger is geschikt voor .