1. Bosch
  2. Bosch Move BHN24L accuzuiger.

Bosch Move BHN24L accuzuiger. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BHN24L stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Move BHN24L accuzuiger. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Move BHN24L accuzuiger.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,3 l

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Bosch BHN24L stofzuiger

Met de Bosch Move BHN24L Lithium 24V Max accuzuiger stofzuig je gemakkelijk en snel alle stoffen die je tegenkomt. Deze krachtige 24V-accu geeft je tot 45 minuten stofzuigkracht, zelfs als je de meest lastige hoekjes wilt bereiken. Met deze zuiger kun je ook gemakkelijk tussen de kussens van je bank komen, waardoor je je woning kan opfrissen. De stofbak van deze accuzuiger moet regelmatig geledigd worden om optimale zuigkracht te behouden. Ook het filter moet eens in de zoveel tijd onder de kraan gespoeld worden. Als de accu leeg is, laad je deze eenvoudig op met de meegeleverde oplaadkabel. Na slechts 5 uur opladen is de accuzuiger weer helemaal klaar voor gebruik. Je kunt deze kruimelzuiger gemakkelijk meenemen en overal gebruiken.

Pluspunten
  • Met een accuduur van 45 minuten kun je de klus ononderbroken afmaken. Dankzij de meegeleverde kierenzuigmond kom je gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken. Door het krachtige vermogen en de brede zuigmond hoef je niet bang te zijn dat er vuil achterblijft.

Minpunten
  • De stofzuiger is niet geschikt voor het opzuigen van nat vuil.

Veelgestelde vragen over de Bosch BHN24L stofzuiger

Je kunt de Bosch BHN24L stofzuiger gebruiken voor

De Bosch Move BHN24L accuzuiger. weegt 1,1 kg.

De Bosch Move BHN24L accuzuiger. heeft een 0,3 l opvangbak.

De Bosch Move BHN24L accuzuiger. stofzuiger is geschikt voor .