1. AEG
 2. AEG LX9-3-OKO.

AEG LX9-3-OKO. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900 279 240 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG LX9-3-OKO. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG LX9-3-OKO.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

7,94 kg

Omschrijving van de AEG 900 279 240 stofzuiger

Met de AEG LX9-3-ÖKO haal je een krachtige stofzuiger in huis die optimaal geschikt is voor alle soorten vloeren. De LX9 motor zorgt voor een hoge zuigkracht en verschillende filters voorkomen dat stof de zuigstang blokkeert en houden de uitblaaslucht schoon. Zo geniet je lang van de hoge zuigkracht, zelfs als de stofbak vol raakt. De combiborstel is speciaal ontworpen voor harde vloeren en tapijt en de parketborstel is speciaal gemaakt voor houten vloeren. Bijzonder aan deze stofzuiger is de buitenkant. Deze is namelijk volledig gemaakt van gerecycled plastic. Je krijgt ook nog eens een 3-in-1 accessoire meegeleverd die je eenvoudig aan de stang kunt klikken met de meegeleverde clip. Zo heb je altijd het opzetstukje bij de hand wanneer je stofzuigt. Met de AEG LX9-3-ÖKO heb je een milieuvriendelijke stofzuiger die geschikt is voor alle soorten vloeren en waar je lang van kunt genieten.

Pluspunten
 • De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen

  .

  De 3-in-1 accessoire bevestig je gemakkelijk aan de stang met de meegeleverde clip, zodat je `m altijd bij de hand hebt. Dankzij het lange snoer van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een gewicht van 7,94 kilo, wat vrij zwaar is en waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af kunt tillen

  .

  Hij bevat geen turboborstel, waardoor het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten lastiger wordt.

Veelgestelde vragen over de AEG 900 279 240 stofzuiger

Je kunt de AEG 900 279 240 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG LX9-3-OKO. weegt 7,94 kg.

De AEG LX9-3-OKO. stofzuiger is geschikt voor .