1. AEG
  2. AEG QX9-1-ULT.

AEG QX9-1-ULT. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900277696 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG QX9-1-ULT. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG QX9-1-ULT.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,35 l

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

2,75 kg

Omschrijving van de AEG 900277696 stofzuiger

Met de AEG QX9-1-ULT heb je een veelzijdige stofzuiger in huis die je op meerdere manieren kunt gebruiken. De afneembare steelstofzuiger maakt het mogelijk om ook stof te zuigen op lastige plekken. De turboborstel met draaiende borstels zorgt ervoor dat je gemakkelijk hoogpolig tapijt en dierenharen stofzuigt. De gemotoriseerde parketborstel is geschikt voor harde vloeren. Met het lage zuigmondstuk stofzuig je gemakkelijk onder het bed en door de led verlichting zie je ook op donkere plekken geen stof over het hoofd. Met een gemiddelde accuduur van 40 minuten kun je lekker lang schoonmaken. Na gebruik zet je de steelstofzuiger netjes in de meegeleverde vloerstandaard. Na 4 uur is de accu weer volledig opgeladen. Zo is je stofzuiger altijd klaar voor gebruik.

Pluspunten
  • Je stofzuigt kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel. Je verwijdert dierenharen extra gemakkelijk van je bank en ander bekleed meubilair met de mini turboborstel. De led-verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een erg luid geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de AEG 900277696 stofzuiger

Je kunt de AEG 900277696 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG QX9-1-ULT. weegt 2,75 kg.

De AEG QX9-1-ULT. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.