1. AEG
  2. AEG RX9-2-4ANM.

AEG RX9-2-4ANM. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900277479 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG RX9-2-4ANM. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG RX9-2-4ANM.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,75 l

Maximaal geluidsniveau

75 dB

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de AEG 900277479 stofzuiger

Met de AEG RX9-2-4ANM heb je een robotstofzuiger die afgestemd is op elke woonsituatie. De driehoekige vorm maakt de robot perfect geschikt voor het schoonmaken van lastige hoeken en plekken. De borstels capturen fijnstof en huisdierharen, waardoor je vloerbedekking er altijd netjes uitziet. Je bedient de robot eenvoudig via een app op je mobiel. Hiermee kun je precies zien waar de robot zich bevindt, foutmeldingen ontvangen, een virtuele muur instellen en een schoonmaakschema opstellen. Heb je een slimme speaker in huis? Dan kun je met je stem de robot bedienen. Ook als de robot obstakels tegenkomt is er geen paniek. De robot kan zelfs over een drempel van 2 centimeter heen.

Pluspunten
  • Met de 3D camera maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt.Met een inhoud van 0,7 liter is de stofopvang groter dan andere robotstofzuigers en dankzij de driehoekige vorm komt de robot beter in hoeken

    .

    Deze robot is eenvoudig te besturen via je mobiele telefoon of via stembediening.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 75 decibel maakt deze robotstofzuiger relatief veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de AEG 900277479 stofzuiger

Je kunt de AEG 900277479 stofzuiger gebruiken voor

De AEG RX9-2-4ANM. weegt 2,5 kg.

De AEG RX9-2-4ANM. stofzuiger is geschikt voor .