1. AEG
 2. AEG RX9-2-4STN.

AEG RX9-2-4STN. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900277478 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG RX9-2-4STN. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG RX9-2-4STN.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,75 l

Maximaal geluidsniveau

75 dB

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de AEG 900277478 stofzuiger

De AEG RX9-2-4STN is een innovatieve robotstofzuiger met verschillende functies. De robot heeft een driehoekige vorm die ervoor zorgt dat stof en vuil beter worden opgezogen uit de hoeken van de ruimte. De zuigmond is geplaatst aan de voorkant zodat stof niet in de hoeken wordt geschoven. Daarnaast kun je de robot ook bedienen via een app op je mobiel waarmee je precies kunt zien waar de robot is, foutmeldingen kunt ontvangen en een virtuele muur kunt plaatsen en een schoonmaakschema kunt instellen. Heb je een slimme spraakassistent zoals Google of Alexa in huis? Dan kun je de robot ook gewoon met je stem bedienen. Obstakels zoals drempels zijn geen probleem voor de robot, want hij kan tot 2 centimeter overal moeiteloos overheen.

Pluspunten
 • Met de 3D-camera maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij niks over het hoofd ziet en obstakels vermijdt

  .

  De stofopvang heeft een grote inhoud van 0,7 liter en dankzij de driehoekige vorm komt de robot beter in hoeken

  .

  Je bestuurt deze robot gemakkelijk met je mobiele telefoon of met stembediening.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 75 decibel maakt deze robotstofzuiger relatief veel geluid.

Veelgestelde vragen over de AEG 900277478 stofzuiger

Je kunt de AEG 900277478 stofzuiger gebruiken voor

De AEG RX9-2-4STN. weegt 2,5 kg.

De AEG RX9-2-4STN. stofzuiger is geschikt voor .