1. AEG
  2. AEG VX7-2-EB-C.

AEG VX7-2-EB-C. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258433 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG VX7-2-EB-C. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG VX7-2-EB-C.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

70 dB

Gewicht

5,88 kg

Omschrijving van de AEG 900258433 stofzuiger

De AEG VX7-2-EB-C is een krachtige stofzuiger die een ideale schoonmaakoplossing biedt voor elke klus. Met de 3-in-1 accessoire kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende borstels. De zachte afstofborstel maakt het stofzuigen van kleine oppervlakken eenvoudig. Bovendien heeft de stofzuiger de turboborstel aan boord, waardoor je dierenharen zonder moeite uit tapijt of het vloerkleed kunt zuigen. Voor het stofzuigen van houten vloeren is er de parketborstel, die krassen op je kwetsbare vloer voorkomt. Ook kun je met de combiborstel van harde vloer naar laagpolig tapijt zonder van opzetstuk te wisselen. De AEG VX7-2-EB-C is compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk door het hele huis kunt meenemen. Ook heeft de stofzuiger een innovatief cycloonfilter systeem, waardoor stof en vuil efficiënt worden verwijderd. Al met al biedt de AEG VX7-2-EB-C een uitstekende prestatie voor schoonmaakklussen van alle soorten en maten.

Pluspunten
  • Van het 3-in-1 accessoire maak je een kierenzuigmond, zachte afstofborstel of meubelzuigmond door de uiteinden uiteen te klappen. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft geen opbergruimte voor kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258433 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258433 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG VX7-2-EB-C. weegt 5,88 kg.

De AEG VX7-2-EB-C. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.