1. AEG
  2. AEG VX82-1-5DB.

AEG VX82-1-5DB. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AEG 900258510 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de AEG VX82-1-5DB. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties AEG VX82-1-5DB.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

57 dB

Gewicht

7,13 kg

Omschrijving van de AEG 900258510 stofzuiger

De AEG VX82-1-5DB is een milieuvriendelijke stofzuiger. De stofzuiger bestaat voor 55% uit gerecycled plastic en is daarom makkelijk in onderhoud. Dankzij de speciale parketborstel die bij de stofzuiger wordt meegeleverd, kun je zelfs je harde en kwetsbare vloeren stofzuigen. De lange borstelharen zorgen ervoor dat er geen krassen achterblijven op je parketvloer. Je kunt de zuigkracht van de stofzuiger gemakkelijk aanpassen met het handvat. Na een filmavondje op de bank is het tijd voor opruimen. Je hebt geen aparte stofborstel en kierenzuigmond nodig; met het 3-in-1 opzetstuk schoon je alles. Je gebruikt de meubelborstel om de bank te stofzuigen, de kierenzuigmond voor tussen de kussens en de zachte afstofborstel voor je glazen tafelblad. Zo is je hele huis weer blinkend schoon.

Pluspunten
  • De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De bediening van deze stofzuiger is eenvoudig via het handvat, zodat het niet nodig is om te bukken. Met de 'smart zuigstand' ingeschakeld past de stofzuiger de zuigkracht automatisch aan de ondergrond aan.

Minpunten
  • Je heeft geen mini-turboborstel waardoor het moeilijker is om dierenharen te verwijderen van meubels.

Veelgestelde vragen over de AEG 900258510 stofzuiger

Je kunt de AEG 900258510 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De AEG VX82-1-5DB. weegt 7,13 kg.

De AEG VX82-1-5DB. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.