1. overige
 2. Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Blaupunkt BPK-VCBB1XB stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

59 dB

Gewicht

2,7 kg

Omschrijving van de Blaupunkt BPK-VCBB1XB stofzuiger

Met de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB heb je een 3-in-1 robotstofzuiger voor het schoonmaken van je vloer. De robot is te bedienen met een app of via stembediening, waarmee je een schoonmaakschema kunt instellen. Zo is het niet nodig de robot dagelijks aan te zetten, maar programmeer je hem gemakkelijk vooruit. Tijdens het stofzuigen maakt de robot gebruik van een microvezeldoek, waardoor hij ook fijnstof van de vloer verwijdert. Daarnaast beschikt hij over een Turbo Power-functie voor het verwijderen van hardnekkig vuil. De robot is ook geschikt voor laagpolig tapijt, door de ronddraaiende borstels haalt hij zelfs dierenharen uit het tapijt. Als de accu leeg is, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

Pluspunten
 • Je bedient de robotstofzuiger eenvoudig via een app op je telefoon of via Amazon Alexa of Google Home

  .

  Het HEPA-filter maakt de robot geschikt voor mensen met allergieën en dankzij de ronddraaiende borstels veegt hij dierenharen gemakkelijk op

  .

  Wanneer de batterij leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden.

Minpunten
 • De robot gaat niet met de vochtige doek heen en weer over vlekken, dus verwacht geen hetzelfde resultaat als met een dweil

  .

  De robotstofzuiger navigeert via GPS, maar deze manier is minder nauwkeurig dan lasers, dus de robot kan delen overslaan of juist dubbel doen.

Veelgestelde vragen over de Blaupunkt BPK-VCBB1XB stofzuiger

Je kunt de Blaupunkt BPK-VCBB1XB stofzuiger gebruiken voor

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. weegt 2,7 kg.

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. heeft een 0,6 l opvangbak.

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB. stofzuiger is geschikt voor .