1. Bosch
  2. Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCH85N stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,9 l

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

3,13 kg

Omschrijving van de Bosch BCH85N stofzuiger

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is een uiterst krachtige steelstofzuiger, met een maximaal vermogen van 20V. Met deze steelstofzuiger verwijder je zelfs hardnekkig vuil, waaronder dierenharen. Dankzij het ProAnimal mondstuk met ronddraaiende borstels kan je ook diepliggend vuil en dierenharen uit hoogpolig tapijt losmaken. Je hebt de keuze uit 3 standen. Voor de lichte vervuiling gebruik je de eerste stand, voor de reguliere vervuiling de tweede stand. Op een volledig opgeladen accu heb je met de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N tot 45 minuten stofzuigen. Mocht de accu leeg zijn, dan is hij na 6 uur weer volledig opgeladen. Om de steelstofzuiger netjes op te bergen, gebruik je de parkeerstand.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de bijgeleverde turboborstel

    .

    Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijscategorie. Dankzij de parkeerstand zet je de steelstofzuiger netjes en gemakkelijk weg. Dankzij de parkeerstand zet je de steelstofzuiger makkelijk en netjes weg.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger heeft geen geïntegreerde kruimelzuiger of meegeleverde accessoires, en bovendien is het relatief luid met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCH85N stofzuiger

Je kunt de Bosch BCH85N stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. weegt 3,13 kg.

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. heeft een 0,9 l opvangbak.

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.