1. Bosch
  2. Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1.

Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCH86PET1 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,9 l

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

4,19 kg

Omschrijving van de Bosch BCH86PET1 stofzuiger

Met de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 maak je je tapijt gemakkelijk weer schoon van dierenharen. De borstels van het ProAnimal mondstuk draaien op hoge snelheid rond waardoor diepliggend vuil en haren worden losgeweekt. Je hebt de keuze uit drie verschillende vermogensinstellingen. Zo kun je de lichtere vervuiling weghalen met de stand voor lichtere vervuiling. Wil je de kussens van je viervoeter grondig schoonzuigen dan heb je de turbostand nodig die zorgt voor extra vermogen en een hogere zuigkracht. Met een volledig opgeladen accu kun je de steelstofzuiger tot 60 minuten lang gebruiken. De Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 is dus de ideale manier om je tapijt van dierenharen te verwijderen.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Met de meegeleverde schouderband en motor unit kun je de steel loskoppelen voor een veelzijdig gebruik. Met het verlengstuk en flexibele kierenzuigmond kun je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 78 decibel, wat relatief luid is.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCH86PET1 stofzuiger

Je kunt de Bosch BCH86PET1 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1. weegt 4,19 kg.

De Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1. heeft een 0,9 l opvangbak.

De Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.