1. Bosch
 2. Bosch BGC21POW1.

Bosch BGC21POW1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGC21POW1 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGC21POW1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch BGC21POW1.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

79 dB

Gewicht

4,7 kg

Omschrijving van de Bosch BGC21POW1 stofzuiger

De Bosch Serie 4 ProPower BGC21POW1 is een krachtige stofzuiger, die je helpt om je huis proper te houden. Je ontvangt twee krachtige hoofdborstels met deze stofzuiger. De combiborstel is ideaal voor harde vloeren zoals tegels en hout, terwijl de turboborstel diep in de vezels van tapijt reinigt en perfect geschikt is voor dierenharen. Voor de afzuiging van kieren en meubels ontvang je bovendien een combinatie accessoire. Deze stofzuiger is ook makkelijk op te bergen met de speciale clip aan de achterkant. Hiermee kun je de slang en stang om de stofzuiger winden, zodat hij veilig kan worden opgeborgen. Met de Bosch Serie 4 ProPower BGC21POW1 haal je een krachtige stofzuiger in huis, die perfect is voor het reinigen van bijna alle vloertypes.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt met de parket- en turboborstel en verwijdert gemakkelijk dierenharen

  .

  Je stofzuigt ook je meubels, plinten en kieren met het meegeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel, kieren- en meubelzuigmond

  .

  Je bergt de stofzuiger klein op dankzij de klembeker voor de slang.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een gewicht van 4,7 kilo, wat relatief zwaar is, waardoor het lastig is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGC21POW1 stofzuiger

Je kunt de Bosch BGC21POW1 stofzuiger gebruiken voor

De Bosch BGC21POW1. weegt 4,7 kg.

De Bosch BGC21POW1. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.