1. Bosch
 2. Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGL8X329 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

74 dB

Gewicht

5,5 kg

Omschrijving van de Bosch BGL8X329 stofzuiger

Met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 stofzuig je moeiteloos je huis. De stofzuiger is namelijk voorzien van een combiborstel en een parketborstel. Met de parketborstel, die is voorzien van zachte haren, stofzuig je houten vloeren zonder krassen te maken. Met de combiborstel stofzuig je harde vloeren en laagpolig tapijt. Met één draai aan de knop regel je de zuigkracht, zodat je alle stofjes en kruimeltjes moeiteloos opzuigt. Met de verschillende accessoires die je er gemakkelijk op klikt, zoals de kierenzuiger, maak je ook de plinten en kieren stofvrij. Na gebruik kun je de stofzuiger netjes weg zetten door de stofzuiger in de parkeerstand te zetten. Zo heb je een schone, stofvrije ruimte waar je met een gerust hart kunt genieten.

Pluspunten
 • Door het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De kierenzuigmond gebruik je voor het opzuigen van lastig bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Dankzij het lange snoer van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 76 decibel veel lawaai

  .

  Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger produceert veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel

  .

  Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGL8X329 stofzuiger

Je kunt de Bosch BGL8X329 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. weegt 5,5 kg.

De Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. heeft een opvangbak.

De Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.