1. Bosch
  2. Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGB8SIL1 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

66 dB

Gewicht

5,5 kg

Omschrijving van de Bosch BGB8SIL1 stofzuiger

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 is een stille stofzuiger met een geluidsniveau van maar 66 dB. Je krijgt een combiborstel voor harde vloeren en lage tapijten, en een parketborstel die je vloer schoonmaakt zonder krassen achter te laten. Met de knop regel je makkelijk de zuigkracht. Als je klaar bent met stofzuigen, berg je de accessoires op in het opbergvak en zet je de stofzuiger netjes in de parkeerstand. Uitgerust met een uniek filter, laat deze stofzuiger je lucht 99,9% schoner achter dan hij was. De stofzuiger verwijdert tot 99,9% van de stofdeeltjes, waardoor je geen allergische reacties meer zult hebben. Bovendien is de stofzuiger vrij licht en heeft hij een verlengsnoer van 8 meter, waardoor je alle hoeken van je huis kunt bereiken. De stofzuiger is daarnaast voorzien van een extra grote stofbak, zodat je langer kunt stofzuigen zonder te hoeven legen.

Pluspunten
  • Door het HEPA 13-filter is de stofzuiger bijzonder geschikt voor mensen met een stofallergie. Dankzij het lange snoer van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 66 decibel stiller dan de meeste stofzuigers.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGB8SIL1 stofzuiger

Je kunt de Bosch BGB8SIL1 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. weegt 5,5 kg.

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. heeft een opvangbak.

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.