1. Bosch
 2. Bosch Unlimited 7 BBS712A.

Bosch Unlimited 7 BBS712A. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BBS712A stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Unlimited 7 BBS712A. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Unlimited 7 BBS712A.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,3 l

Maximaal geluidsniveau

85 dB

Gewicht

2,3 kg

Omschrijving van de Bosch BBS712A stofzuiger

De Bosch Unlimited 7 BBS712A is een krachtige stofzuiger met langdurige prestaties. Met de extra accu verdubbelt hij de accuduur van 40 naar 80 minuten, zodat je langer door kunt stofzuigen. Daarnaast heeft hij een flexibele stang die je ombuigt, waardoor je makkelijk onder je meubels komt. De vloerzuigmond beschikt over led-verlichting, waardoor je zelfs in donkere hoekjes geen vuiltje over het hoofd ziet. Ook heeft de stofzuiger een Bosch accuplatform waarmee je de accu ook voor andere Bosch apparaten kunt gebruiken. Het apparaat wordt geleverd met meerdere accessoires, zoals een zachte afstofborstel voor kwetsbare oppervlakken en een toetsenbord zuigmond. Hiermee zuig je kruimels en stof uit je toetsenbord en andere kwetsbare plekken. De Bosch Unlimited 7 BBS712A is een krachtige, flexibele stofzuiger die je van de meest moeilijke plekken vrijhoudt.

Pluspunten
 • Je krijgt een extra accu meegeleverd, zodat je niet 40, maar wel 80 minuten kunt stofzuigen

  .

  Stofzuig ook hoogpolig tapijt en verwijder dierenharen gemakkelijk met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je kunt de stofzuiger gebruiken voor meer dan alleen het stofzuigen van de vloer, dankzij het arsenaal aan accessoires dat bij je aankoop wordt meegeleverd.

Minpunten
 • Deze stofzuiger hoort bij de meest luide stofzuigers met een geluidsniveau van 85 decibel.

Veelgestelde vragen over de Bosch BBS712A stofzuiger

Je kunt de Bosch BBS712A stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Unlimited 7 BBS712A. weegt 2,3 kg.

De Bosch Unlimited 7 BBS712A. heeft een 0,3 l opvangbak.

De Bosch Unlimited 7 BBS712A. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.