1. Bosch
  2. Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCS82MAT14 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

76 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Bosch BCS82MAT14 stofzuiger

De Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 biedt je de perfecte schoonmaakervaring. Met een accuduur van 65 minuten in eco modus, kun je jouw hele huis stofvrij maken. De flexibele kierenzuigmond in combinatie met het 2-in-1 accessoire maken het stofzuigen van de moeilijkste hoekjes en meubels gemakkelijk. Daarnaast is er een speciale zuigmond voor kleine lades en je toetsenbord. Met de led-verlichting in de zuigmond zie je precies waar je wel en niet moet stofzuigen. De stofzuiger beschikt over 3 standen, waaronder een turbostand voor hardnekkig vuil. Na het stofzuigen hang je de steelstofzuiger op in de wandhouder om deze op te laden. Dankzij de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 kun je je hele huis in no-time stofvrij maken.

Pluspunten
  • Op het display kun je relevante informatie lezen, zoals wanneer je de accu van de stofzuiger op moet laden. Met de flexibele kierenzuigmond kun je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. De led-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder het bed en de bank.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluid van 78 decibel

    .

    Wanneer de turbostand wordt ingeschakeld, vereist het veel energie van de accu waardoor de levensduur van de accu slechts 10 minuten is.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCS82MAT14 stofzuiger

Je kunt de Bosch BCS82MAT14 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. weegt 3,2 kg.

De Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.